• Circulatie
  • Digestie
  • Articulare
  • Tonus
  • Urinar
  • Respiratie
  • Silueta
  • Stres

 

Ortosifonul ajuta la eliminarea kilogramelor in plus

 

De multe ori, dietele sanatoase si echilibrate in combinatie cu sportul, nu aduc rezultatele dorite in lupta cu kilogramele in plus. In aceasta situatie intervin produsele naturiste pentru pierderea in greutate.

Produsele naturale pentru slabit au inceput sa castige teren in fata numeroaselor cure de slabit drastice sau a operatiilor chirurgicale. Aceste produse sunt adresate persoanelor care vor sa slabeasca rapid si intr-un mod cat mai sanatos.

Ortosifonul este o planta medicinala folosita timp de secole in Asia, care vine in sprijinul dietelor ce favorizeaza eliminarea excesului de lichid din corp, avand o actiune drenanta. Ortosifonul este cunoscut si sub numele de "ceai de Java".

.

Beneficiile Ortosifonului

           

Ortosifonul vine in sprijinul dietelor care favorizeaza eliminarea excesului de lichide. Este astfel posibila mentinerea greutatii, in combinatie cu o dieta variata si cu o activitate fizica desfasurata constant. Ortosifonul suplimenteaza, de asemenea, aportul natural de potasiu.

            Ortosifonul este recunoscut pentru capacitatea sa de a remedia anumite probleme ale vezicii si rinichilor.

             Actiunea diuretica a plantei a facut obiectul multor studii care au demonstrat o capacitate puternica de eliminare a ureei, a substantelor azotate si clorurilor si cu atat mai mult a sodiului. Aceste proprietati se datoreaza actiunii combinate a flavonoidelor si a sarurilor de potasiu.

 

Capsulele de Ortosifon produse de Arkopharma

            Capsulele Arkopharma de Ortosifon sunt un supliment alimentar care poate fi utilizat in cadrul regimurilor alimentare echilibrate. Sunt recomandate persoanelor care vor sa slabeasca sau care vor sa isi mentina greutatea.

Capsulele sunt de origine vegetala, contin pulbere din frunze de Ortosifon, obtinuta prin faramitare la rece, din frunze de ortosifon.

            Se administreaza 1 sau 2 capsule, de 2 ori pe zi, preferabil inaintea meselor, cu un pahar mare cu apa.