• Circulatie
  • Digestie
  • Articulare
  • Tonus
  • Urinar
  • Respiratie
  • Silueta
  • Stres

Fiecare dintre noi a gustat la un moment dat miere, fagure, laptisor de matca sau propolis, insa putini dintre noi stiu ca toate aceste produse, rezultate ale muncii albinelor, sunt folosite de secole, in medicina naturista, ca suplimente naturale pentru mentinerea sanatatii organismului.

Laptisorul de matca are un aspect natural asemanator laptelui, insa metodele moderne de conservare fac posibila administrarea laptisorului de matca atat sub forma de pudra, cat si sub forma de capsule.

Laptisorul de matca este considerat responsabil de incetinirea procesului de imbatranire, dar si de cresterea vitalitatii si a energiei. De asemenea, acest produs minune al fitoterapiei, este recomandat si pentru calitatile sale explorate de industria cosmetica – laptisorul de matca este recunoscut pentru capacitatea sa de imbunatatire a aspectului pielii si de intarire a rezistentei unghiilor si a parului. Specialistii recomanda laptisorul de matca si pentru controlarea nivelului colesterolului si imbunatatirea vitalitatii sexuale.

Laptisorul de matca, sursa naturala de vitamine

Laptisorul de matca este bogat in vitamine: A, C, D, E, B1, B2, B3, B6 si B12 si este o sursa importanta de acid folic. Are in jur de 12 la suta proteine si opt dintre aminoacizii pe care corpul nu ii poate produce, dar de care are nevoie pentru a supravietui. Acesti aminoacizi sunt esentiali in procesul de crestere si de refacere a celulelor si a tesuturilor, avand rol si in combaterea radicalilor liberi din corp. In plus, Laptisorul de matca are proprietati antibacteriene si antimicrobiene.

Stiati ca...

Laptisorul de matca este o substanta 100% naturala, plina de nutrienti, produsa de albine, fiind destinata hranirii albinei regine si a albinelor aflate in primele trei zile de viata.

Royal Gelly, laptisorul de matca produs de Arkopharma

Laptisorul de matca este comercializat de catre Arkopharma sub denumirea de Royal Gelly.

Royal Gelly face parte din capsulele cuprinse in Gama Tonus, menite sa readuca tonusul, energia si vitalitatea, alungand oboseala, astenia si starea de convalescenta, care ne asalteaza dupa trecerea sezonului rece.

Produsul Royal Gelly contine 45 de capsule, pe baza de laptisor de matca – 64 mg/capsula si polen – 28 mg/ capsula. Capsulele se administreaza de trei ori pe zi, dimineata, la pranz si seara, preferabil in timpul meselor, cu un pahar mare de apa, in completarea unei alimentatii variate si echilibrate. Pretul unui tub de capsule Royal Gelly este de 24.20 lei.

Gama Tonus produsa de Arkopharma, contine pe langa Royal Gelly si suplimentele naturale Ghimbir si Ginseng.

Arkopharma este leader european pe piata de fitoterapie si suplimente naturiste, cu o prezenta in peste 60 de tari.

Arkopharma doreste sa asigure nevoile consumatorilor, prin productia de suplimente naturale, create atat pentru preventia cat si pentru remedierea diverselor afectiuni medicale.