• Circulatie
  • Digestie
  • Articulare
  • Tonus
  • Urinar
  • Respiratie
  • Silueta
  • Stres

 

Suntem tot mai obositi, mai nervosi si mai stresati. Suferim de boli pe care parintii si bunicii nostri le-au avut la o varsta mult mai inaintata. Ne trezim prinsi tot mai mult in rutina celor cinci zile de serviciu, intre 09:00 si 17:00. Suntem irascibili si alocam tot mai putin timp satisfacerii propriilor placeri.

Studiile realizate la nivel mondial desemneaza stresul ca fiind ucigasul numarul unu in lume, el fiind responsabil de aparitia a numeroase boli si chiar a unor comportamente deviante.

In acest context, medicina naturista a castigat tot mai mult teren in detrimentul medicinii clasice. Dintre produsele naturiste apreciate de sute de ani pentru proprietatile sale curative se numara Ginsengul.

De ce specialistii recomanda Ginsengul:

Ginsengul are actiune anti-stres. Studiile au relevant faptul ca anumite ginsenoide existente in compozitia Ginsengului au o actiune similara diazepamului.

Ginsengul stimuleaza si actiunea sistemului imunitar. Astfel, administrarea de capsule de Ginseng ne intareste organismul in fata racelilor si a gripei.

Ginsengul s-a remarcat si ca remediu impotriva problemelor cardiace si chiar impotriva diabetului de tip 2. Cercetarile realizate pana in prezent au evidentiat de asemenea eficienta Ginsengului in potentarea eficientei antibioticelor si a vaccinului antigripal

Ce stim despre Ginseng:

Ginsengul este o planta cultivata de mii de ani in Corea, China si Siberia. Ambele tipuri de ginseng, alb si rosu, care se comercializeaza in prezent, provin de la plante de 4-6 ani. Partea activa a plantei este radacina. Aceasta are o forma cilindrica sau fusiforma, uneori ramificata, cu o lungime de 20 de cm.

Capsulele de Ginseng produse de Arkopharma – recomandari si beneficii

Capsulele de Ginseng produse de Arkopharma combat oboseala, astenia si starile de convalescenta, reprezentand solutia perfecta pentru intarirea tonusului general, dupa perioada de iarna.

Ginsengul din Gama Tonus, produsa de Arkopharma, este recomandat de specialistii naturopati pentru capacitatea de a ajuta organismul sa treaca prin perioadele dificile. Ginsengul actioneaza asupra organismului, imbunatatind metabolismul energetic, motiv pentru care este recomandat in caz de oboseala, astenie sau convalescenta.

Capsulele de Ginseng din Gama Tonus sunt realizate prin pulverizare la rece a radacinii de Ginseng (criogenie la temperaturi de -196 grade Celsius) si inserarea plantei astfel maruntite intr-o capsula vegetala.

Produsul nu contine gluten, solventi, arome sau conservanti. Se administreaza cate 1-2 capsule de doua ori pe zi, inainte de micul dejun si masa de pranz, cu un pahar mare cu apa. Pretul unei cutii de Ginseng este de 25.40 lei.