• Circulatie
 • Digestie
 • Articulare
 • Tonus
 • Urinar
 • Respiratie
 • Silueta
 • Stres

Vremea calda incepe sa isi faca tot mai mult simtita prezenta, insa aceasta crestere a temperaturii, dupa frigul extrem din timpul iernii, poate avea efecte neplacute asupra starii noastre de sanatate.

Primavara este o perioada grea pentru organism, deoarece acesta trebuie sa se obisnuiasca cu un nou stil de viata si cu un nou comportament alimentar, acomodare care adesea este precedata de binecunoscuta astenie de primavara.

Insomnia, tonusul scazut, starile de nervozitatea, senzatia de ameteala si de slabiciune in intreg corpul sunt semne specifice asteniei de primavara.

Pentru combaterea asteniei este indicat sa se apeleze la suplimente naturale, ce au ca principal beneficiu cresterea tonusului si eliminarea toxinelor din corp.

Dupa o dieta bogata in grasimi si alimente mult prea grele pentru digestia noastra, ghimbirul este mai mult decat binevenit in alimentatia de primavara.

Beneficiile Ghimbirului pentru sanatate:

Ghimbirul ajuta la eliminarea toxinelor si la accelerarea procesului de ardere a grasimii.

Ghimbirul este folosit de sute de ani atat ca mirodenie in arta culinara cat si ca remediu naturist impotriva anumitor afectiuni. Spre deosebire de alte mirodenii, cea mai folosita parte a ghimbirului este radacina.

 • Ghimbirul este antispastic, putand fi folosit pentru remedierea problemelor stomacale, oferind ajutor impotriva balonarii.
 • Ghimbirul stimuleaza secretia de mucus, ameliorand tusea si durerea in gat si prevenind aparitia ulcerului.
 • Suplimentele naturale pe baza de ghimbir reduc senzatia de greata – greata din timpul sarcinii, raul de miscare, greata rezultata in urma sedintelor de chimioterapie.
 • Aceste suplimente naturale actioneaza ca antihistamine, fiind un ajutor in tratarea alergiilor.

Desi se poate gasi atat sub forma uscata cat si sub forma de pudra, ghimbirul este preferabil sa fie folosit natural.

Cum actioneaza Ghimbirul?

Proprietatile curative ale ghimbirului sunt date de uleiurile volatile continute, responsabile si de gustul specific al acestei plante. Uleiurile continute de ghimbir stimuleaza producerea de enzime digestive, aceste enzime ajutand procesul de digestie si neutralizand acizii responsabili de starea de ameteala, de crampe si chiar de diaree.

Pentru a testa pe propria piele beneficiile ghimbirului consumati aceasta planta sub forma de ceai. Ceaiul de ghimbir este realizat prin introducerea a cinci felii de ghimbir in apa fierbinte. Puteti consuma ghimbir si in diverse alimente, acesta fiind ideal atunci cand este combinat cu usturoiul.

Beneficiile Ghimbirului din Gama Tonus a Arkopharma

Ghimbirul din Gama Tonus produsa de Arkopharma este un supliment natural indicat in aceasta perioada a anului deoarece combate anemia, actionand ca un tonic, redand energia si tonusul general al organismului.

Ghimbirul este cunoscut in principal pentru actiunea sa in ameliorarea problemelor digestive. De asemenea, ghimbirul actioneaza si prin indepartarea senzatiei de greata – provocata de sarcina sau de raul de miscare.

Ghimbirul produs de Arkopharma se gaseste sub forma de capsule de origine vegetala. Tubul de Ghimbir contine 45 de capsule, fiecare capsula continand pulbere, obtinuta prin faramitare la rece, din radacina de ghimbir. Produsul astfel obtinut nu contine solventi, arome sau conservanti.

Capsulele de Ghimbir se administreaza cate 1-2, de doua ori pe zi, inainte de micul dejun si masa de pranz, cu un pahar mare de apa.

Pret: 24,20 lei