• Circulatie
  • Digestie
  • Articulare
  • Tonus
  • Urinar
  • Respiratie
  • Silueta
  • Stres

 

Afectiunile prostatei, ameliorate cu ajutorul semintelor de dovleac

 

Inflamatia cailor tractului urinar este una dintre cele mai frecvente afectiuni ale aparatuluii renal. Ea este cauzata de cele mai multe ori, de infectii localizate la nivelul cailor urinare, vezicii sau chiar al rinichiului. Disconfortul pe care aceste inflamatii sau infectii il provoaca este foarte puternic, iar vizita la  medic devine de cele mai multe ori necesara. Bolile precum litiaza renala, infectiile genitale sau tulburarile in evacuarea urinei favorizeaza aparitia acestor afectiuni.

40% dintre femei si 15% dintre barbati fac cel putin o infectie urinara

Cu toate ca afectiunile tractului urinar, nu sunt deloc rare, 40% dintre femei si 15% dintre barbati facand cel putin o infectie urinara de-a lungul vietii, tratamentul acestora ridica unele probleme.

Principalele simptome, care trimit la medic, sunt nevoia de a urina frecvent, dureri si usturimi in momentul mictiunii, asociate  uneori cu frisoane si febra, greturi sau varsaturi. Bacteriile responsabile de imbolnavire  sunt, de multe ori, rezistente la tratamentul clasic cu antibiotice iar din acest motiv din ce in ce mai multi pacienti se intorc spre tratamentele naturiste traditionale pentru a inlatura disconfortul.

Semintele de dovleac, remediu in afectiunile renale

Medicina traditionala cunoaste beneficiile  uleiului din seminte de dovleac, iar noi putem prelua aceste descoperiri cu rezultate verificate de sute de ani.  Uleiul din seminte de dovleac, bogat in vitamina E, este obtinut prin presarea la rece a semintelelor decojite, are culoare verde brun inchis si gust puternic aromat.     

Este cunoscut ca remediu in afectiuni ale vezicii urinare si prostatei, cu efecte benefice in tratarea cistitelor cronice si a inflamatiilor de la acest nivel. Ajuta la o mai buna functionare a rinichilor, atat la femei cat si la barbati, are efect pozitiv asupra vezicii urinare iritate si amelioreaza incontinenta urinara. Uleiul reface elasticitatea prostatei, find eficient in cresterea potentei la barbati. Poate fi utilizat indiferent de varsta, consumat ca atare sau in asociere cu medicatia prescrisa de medicul curant.

Nu ai timp sa mananci semintele, acum exista capsule !

Laboratoarele Arkopharma  ofera o alternativa mult mai comoda si mai eficieta la consumul  de ulei din seminte de dovleac. Acestea sunt capsulele de origine vegetala, 100% naturale, cu o concentratie de 500 mg substanta de baza, obtinuta din uleiul de seminte.

Produsul nu contine amion, coloranti, aromatizanti sau conservanti. Se comercializeaza in flacoane de 60 de capsule si se administreaza de doua ori pe zi, 1-2 capsule, preferabil inainte de masa, cu un pahar mare de apa.